Grecia

Grecia

Există atîta varietate aici, în care fiecare insulă oferă un amestec de minunăţii pe care nu se poate să le ratezi. Însă frumuseţile Greciei nu se datorează numai insulelor sale.

Grecia- o combinaţie de statiuni agitate, peisaje stîncoase, plaje ascunse, oraşe antice. Cine vizitează o dată Grecia, va rămîne impresionat toată viaţa.

Toată ţara este un întins şi prietenos litoral.De-a lungul fîşiilor de pămînt crestate, dintre Marea Egee şi Marea Ionică, cele mai vechi civilizaţii, timpuri legendare şi obiceiuri puternic înrădăcinate în trecut, se întâlnesc şi convieţuiesc cu tînărul mileniu.

Poţi trăi în această ţară, înconjurată de nepreţuite valori istorice şi muzee, vîrste străvechi - pre-clasic, roman, bizantin - toate într-o singură zi, sau te poţi bucura pur şi simplu de viaţă, practicînd sporturi acvatice, făcînd croaziere pe mare, pescuind, relaxîndu-te în hotelurile luxoase, gustînd din apetisanta bucătărie tradiţională şi şfîrsind ziua într-unul dintre sutele de cluburi de noapte sau discoteci.

O infrastructură adecvată, pe şosele, în aer sau pe apă, face din Grecia o destinaţie extrem de accesibilă tuturor celor care, ajunsi aici, vor fi liberi să-şi aleagă propriul stil de viată şi cu sigurantă să-şi facă prieteni noi.

Vă propunem, ineditele oferte, de a vizita aceasta ţara si de a o valorifica!

Pieria
Creta
Chalkidiki
 • CURS VALUTAR
  26.09.2017
  EUR 20.9586
  USD 17.6530
  RUB 0.3077
  UAH 0.6709
  RON 4.5594
  BNM
 • METEO
  la Chisinau
  Ziua 26.09:
  19..21 Cº
  Noapte 27.09:
  11..13 Cº
  gismeteo.ru